Actueel

De Cecilianen kunnen tevreden terugblikken op een prima jaarvergadering. In een positieve sfeer werden de gebruikelijke verslagen vastgesteld, de financiën besproken en het bestuur gedechargeerd voor het gevoerde beleid. Een heel mooi jaar werd hiermee afgesloten, aldus een trotse voorzitter John Maassen.
Ook het toch weer stevige jaarprogramma 2018 kwam aan bod met o.a. diverse concerten en twee kampen: het gebruikelijke jeugdkamp en het andere gericht op de concoursdeelname van de slagwerkgroep. Een vooruitblik op 2019 (Taptoe Born) en 2020 (C120) waren tevens korte items.
Hugo Lumens nam afscheid als bestuurslid en als nieuwe bestuursleden werden Jack Heijligers en Robin Koevoets gepresenteerd. Secretaris Raymond Jennen, dit jaar 25 jaar bestuurslid werd opnieuw herkozen. Vanuit enkele werkgroepen werden goede presentaties gehouden door Johan Renes, Sanne Goossens en Ger Theelen. Er komen meer handen aan de ploeg en dat is een positieve ontwikkeling. Tenslotte mocht secretaris Raymond Jennen de doopceel weer lichten van vijf jubilarissen: Guusje Duijsens, Anouk Vrencken en Vera Pernot voor 10 jaar, Lizzy Helgers-Maassen voor 25 jaar en last but not least Ron Mangham voor 40 jaar. Insignes, oorkondes en bloemen werden met geroutineerde assistentie van beschermvrouw Ria Pernot uitgereikt. Zij mocht als dank voor haar morele en financiële steun de laatste ruiker ontvangen.