Actueel

De laatste week van voorbereidingen is gestart. Nog 1 week tot aan het concertconcours voor Slagwerk- en Blaasorkesten 2018!!

Om goed voorbereid voor de dag te komen heeft de groep vorige week al kennisgemaakt met de zaal en podium van Cultureel Centrum Don Bosco en afgelopen vrijdag met coaching van Henrico Stevens de ‘repetitie week’ afgetrapt. Deze laatste week staat in het teken van doorspelen en de puntjes op de i zetten.

Op zondag 25 november doet onze slagwerkgroep mee aan het concertconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Heel. Op het programma staan “Silent Heroes” van Henk Martens, “Truth of Touch” van Yanni en “Cygnus X – A Child’s Space Fantasy” van Etienne Houben. Het optreden begint om 15.30 uur en vindt plaats in het Cultureel Centrum Don Bosco.

Wil je onze slagwerkgroep gaan aanmoedigen in Heel? Super! Er zijn zelfs nog plaatsen beschikbaar voor de bus naar Heel. Als je mee wil met deze bus, stuur dan een mailtje naar Tilly Vola (vola@home.nl). De bus kost 10 euro en vertrekt om 13.30 uur vanaf het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht. Je kunt natuurlijk ook weer met de bus mee terug. Dan ben je rond 19.45 uur weer in Grevenbicht.

Kun je helaas niet mee naar Heel? Geen nood! Je kunt een sneak peak krijgen van het optreden tijdens de generale repetitie op zaterdag 24 november, om 17.00 uur in Gemeenschapshuis Oos Hoes (in Grevenbicht).