Actueel

Geheel onverwacht hebben we kennis moeten nemen van het overlijden van ons buitengewoon lid Wiel Mulleners, oud-muzikant van St. Cecilia.

Wiel kwam natuurlijk bij de harmonie, want zijn vader Theodorus Mulleners was bestuurslid bij St. Cecilia. Wiel stond in 1950 al op de jubileumfoto van de harmonie en speelde de cornet. Vervolgens schakelde hij over naar trompet om tenslotte de bariton te spelen. De band met St. Cecilia werd er overigens niet minder om vanwege zijn huwelijk met Zus, dochter van ‘Maan’ Herman Tholen, een icoon in de geschiedenis van de harmonie. Dochter Petra was enige tijd lid en inmiddels zijn Robin en Bart in de voetsporen getreden als tenor-saxofonist / Tamboer-Maitre respectievelijk ‘straat’-slagwerker bij de drumband.

Onze vereniging heeft op gepaste wijze van Wiel afscheid genomen en we wensen Zus en de hele familie veel sterkte toe.