Actueel

Ook dit jaar heeft onze vereniging weer flink ‘vastelaovend’ gevierd! Op zaterdag 23 februari waren we te gast op de jubileumreceptie van VV De Zawpense om de prinselijke hoogheden te feliciteren. Dit jaar met maar liefst de jeugdprins (Dave Hochstenbach), de jeugdprinses (Isa Hansen) en de iëre-Zawpens (Tilly Vola) als hoogheden uit onze eigen vereniging. Op zondag 3 maart werd meegedaan aan de Grote Optocht van de Marotte in Sittard en trok muziekgezelschap “Bontj & Blauw” ’s avonds langs de cafés tijdens het Beegter VastelaovesKonkoers. Zij behaalden maar liefst de tweede prijs! Carnavalsmaandag liep het korps zoals altijd als “hof-hermenie” voorop in de optocht in Beeg en tot slot waren we zoals elk jaar ook present tijdens de halvastenstoet in Maaseik op 31 maart. Volgend jaar weer!