Actueel

Afgelopen zondag vond onze jaarlijkse Voorjaarsmarkt plaats rondom het plantsoen aan de Dr. Duijsenslaan. Samen met onze partners The Travel Club Virginie Lenoir, Hansen Dranken BV, Collé Nederland, Laudy Bouw & Ontwikkeling en Promotion Design en al onze medewerkers hebben we weer een mooi evenement georganiseerd. Ondanks het frisse weer wisten toch veel bezoekers onze markt te vinden. Voor de bezoekers was alles in het werk gesteld om een zo gezellig mogelijk verblijf op de markt te garanderen. Onder het genot van een drankje genoot het publiek onder andere van optredens van ons jeugd ensemble en van dansgroep Flashdance Obbicht en muziek van DJ SteviEvents. Wij danken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: alle standhouders, buurtbewoners, gemeente, sponsoren, medewerkers en alle anderen. Tot volgend jaar!