Actueel

Ondanks het frisse weertje op 14 april maakten toch vele standhouders de weg naar Grevenbicht. En dit was zeker niet voor niets, want ook vele bezoekers trokken weer naar de Voorjaarsmarkt.

Op het terras bij de buffettent kon het publiek genieten van de klanken van Jeugdensemble Cecilia en DJ Stevie en van dansdemonstraties van Flash Dance.

Harmonie St. Cecilia dankt iedereen die deze 29e editie van de Voorjaarsmarkt mogelijk heeft gemaakt: alle standhouders, buurtbewoners, gemeente, medewerkers en last but not least de sponsoren Hansen Dranken, The Travel Club, Laudy Bouw, Collé en Promotion Design.

Virginie Lenoir van The Travel Club heeft op paaszaterdag de reischeque van € 450,- uitgereikt aan de gelukkige prijswinnares, Mieke Hurxkens uit Susteren (zie foto). Voor deze loterij is vergunning verleend door het College van B en W van Sittard-Geleen conform besluit met kenmerk LV19-003 d.d. 01-04-2019.

Als u genoten heeft van de afgelopen voorjaarsmarkt, moet u komend jaar onze website in de gaten houden ( www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl ). Wij willen u van harte uitnodigen op onze 30e Voorjaarsmarkt in 2020; het jaar waarin onze vereniging haar 120e jubileum zal vieren.