Actueel

Afgelopen dinsdag vertrok een grote groep jeugdige Ceciliaantjes richting Maasbree voor het jaarlijkse JAC zomerkamp! Het kamp stond dit jaar volledig in het teken van Circus: het Cirque du Cecile 🎪. Clowns, acrobaten, circusdieren, illusionisten en koorddanseressen passeerden de revue.

Het programma bestond onder andere uit een speurtocht, levend Cluedo, Crazy Bingo en een speciale circus vijfkamp. Op woensdagavond vond traditiegetrouw de barbecue plaats waarna het JEC tijdens het concertje onder andere de mars ‘Einzug der Gladiatoren’ ten gehore bracht. Het avondprogramma bestond uit zelf ingestudeerde acts van de circusartiesten waarbij ze hun speciale kunsten konden tonen!
Het kamp werd dit jaar afgesloten met een bezoek aan Toverland 🎢. Moe en voldaan keerde iedereen op donderdagavond weer terug in Beeg.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de hulp en deelname en kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar!