Actueel

Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven is op zoek naar een coördinator voor de ondersteuning! Voel je je thuis in het (muzikale) verenigingsleven? Wil je graag een vrijwillige bijdrage leveren aan onze harmonie? Vind je het leuk om allerlei ondersteunende activiteiten te organiseren? Lees dan snel verder!

Ondersteuning

Onze vereniging kent veel ondersteunende activiteiten die superbelangrijk zijn voor het voortbestaan van de club, bijvoorbeeld omdat deze activiteiten zorgen voor extra inkomsten. Denk aan de Anjeractie, de Clubkas Campagne, buffetbemanning op evenementen en festivals en het ophalen van oud papier.

Onze vereniging zoekt iemand die het leuk vindt om deze ondersteunende activiteiten te coördineren.

Wat vragen we van je?

De coördinator ondersteuning maakt onderdeel uit van het bestuur: je bent de schakel tussen je commissie en het bestuur en houdt het bestuur op de hoogte van het reilen en zeilen van je commissie. Het bestuur bestaat nu al uit 10 enthousiaste leden, waarbij ieder lid een eigen aandachtsgebied of commissie heeft. Als coördinator activiteitencommissie ben je ongeveer één keer per maand aanwezig bij de bestuursvergadering. Daarnaast ben je gemiddeld 2 uur per maand bezig met je taken voor de commissie.

Het is mogelijk om het takenpakket op te splitsen in kleinere “pakketjes” die je kunt delen met iemand anders. Zo kun jij bijvoorbeeld de coördinatie van de Anjeractie oppakken, terwijl iemand anders aan de slag gaat met de buffetbemanning. Dat is allemaal bespreekbaar!

Over Harmonie St. Cecilia

Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven werd opgericht op 15 maart 1900. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige muziekvereniging met ongeveer 350 leden, onderverdeeld in muzikanten en slagwerkers, vrienden, handlangers, trawanten en andere onmisbare ondersteunende leden. Al onze leden zijn met elkaar verbonden, door de muziek die we maken en de gezelligheid die binnen de vereniging zeker niet ontbreekt. Het motto van onze vereniging is dan ook: “in harmonie verbonden”.

“In harmonie verbonden” gaat natuurlijk verder dan alleen de vereniging. We voelen ons namelijk ook erg verbonden met ons publiek en met onze gemeenschap. Met bijzondere aandacht voor de jeugd proberen we ons maatschappelijke steentje bij te dragen. Zo staat onze vereniging altijd paraat om de verschillende activiteiten binnen onze gemeenschap muzikaal op te luisteren. Daarnaast organiseren we buitengewone concerten en nemen we deel aan nationale en internationale concertwedstrijden, waarbij we proberen om ons publiek muzikaal te raken met een verrassend programma.

Meer info over onze vereniging vind je op www.cecilia-online.nl

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@cecilia-online.nl.