Actueel

Door COVID-19 kon onze jeugd dit jaar helaas niet op zomerkamp… Voor de gelegenheid werd Grevenbicht omgetoverd tot het toneel voor het Zinderend Zomerfestijn 2020: vier dagen lang spellen, speurtochten, spektakel en vooral veel gekkigheid met o.a. een Crazy Beegse Bingo, Levend Cluedo, een Mega Muzikale Muziekquiz, een spellenmiddag, een bonte BBQ en een sportieve fietstocht – alles natuurlijk helemaal Corona-proof!

Crazy Beegse Bingo

Het Zinderend Zomerfestijn van onze Jeugdactiviteitencommissie is vanmiddag van start gegaan met het “Crazy Beegse Bingo” spel! De deelnemende teams gingen Corona-proof op pad om zo creatief mogelijk allerlei opdrachten uit te voeren, en dát leverde super toffe plaatjes op, waaronder deze:

Levend Cluedo

De deelnemers aan het “Levend Cluedo” spel van de Jeugdactiviteitencommissie hadden een belangrijke opdracht: er was een moord gepleegd! Het was aan de deelnemers om te onderzoeken wie de daders waren, welk wapen ze gebruikt hadden en wat het motief was. Gelukkig waren de daders ontmaskerd: de hertogin werd vermoord door de dienstmeisjes, met de pepermolen in de keuken, want hun liefde voor de mooie ogen van de butler ging boven alles…

Mega Muzikale Muziekquiz

De volgende dag was het wederom lachen, gieren, brullen tijdens de Mega Muzikale Muziekquiz…

Corona-proof gingen de teams een avond vol muzikale uitdagingen aan ??? Bij deze een kleine impressie van de mee-neurie-ronde, waarbij met veel emotie én met opperste concentratie werd mee-geneuried!

Spellenmiddag, fietstocht en BBQ

Na een fanatieke spellenmiddag en een mega lekkere BBQ werd het Zinderend Zomerfestijn van onze Jeugdactiviteitencommissie sportief afgesloten met een fietstocht (natuurlijk mét vlaai).

Dankjewel allemaal voor het meedoen, jullie enthousiasme en hulp! Ook een dikke dankjewel aan Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht en Café – Zaal Oos Hoes Grevenbicht voor de mooie locaties, én aan Uw Slager Holtrust en Albert Heijn Grevenbicht voor het lekkere eten en drinken!

Hopelijk hebben jullie allemaal al zin om volgend jaar weer écht op kamp te gaan!