Actueel

Op zondag 27 september kunnen jullie, tussen 10.00 uur en 14.00 uur, deelnemen aan een toffe muzikale rondwandeling door Grevenbicht en omstreken!

Bij Hoeve Vliex, het Podiumkerkje en Gemeenschapshuis Oos Hoes zullen ruim 80 muzikanten, verdeeld over vijf verschillende ensembles van Harmonie St. Cecilia, voor jullie muziek “blaoze”. Laat je verrassen door de bijzon­dere samenstelling van de ensembles én de verschillende muzikale smaakjes op het programma: van Händel tot The Beatles, van Chel Savelkoul tot Ed Sheeran, en van Disney tot Star Trek. De wandeling zal max. 5 km lang zijn.

Lekker eten en drinken
In samenwerking met Slijterij en Party Service Van Didden wordt gezorgd voor de inwendige mens. Op elke locatie kun je genieten van iets lekkers: koffie met vlaai, groetensoep en een heerlijk pasteitje met salade!

Deelnemen en inschrijven

Zin om mee te wandelen? Schrijf je dan voor zondag 20 september in via dit online formulier.

Meewandelen is gratis. Doe je ook mee met het eet-arrangement, dan zijn de kosten 12,50 euro per persoon. Betalen kan t/m 20 september, bij Slijterij en Party Service Van Didden.

Corona-proof

Natuurlijk zal de rondwandeling helemaal volgens de geldende Corona-richtlijnen worden georganiseerd! In het geval van slecht weer wordt er gezorgd voor een “droog” alternatief in/rondom Gemeenschapshuis Oos Hoes, met beperkte bezoekersaantallen.