Actueel

Het is bijna kerstmis! Dat betekent dat de tijd van lekker eten en drinken weer is aangebroken! En wat is nou lekkerder dan een kers(t)verse kerstwafel?

De bakkers van Harmonie St. Cecilia zullen op zondag 20 december speciaal voor jullie allemaal deze heerlijke wafels klaarmaken. Wil je ook een wafel? Zorg dan dat je vóór 17 december je bestelling doorgeeft via onderstaand (online) formulier. Op de dag zelf (na)bestellen kan ook.

Je krijgt 5 wafels voor 4,50 euro, of 10 wafels voor 8,00 euro.

Alle opbrengsten gaan naar de vereniging, want – zeker dit jaar – zijn alle extraatjes hard nodig.

Heb je wafels besteld? Super, dankjewel voor je steun! Je kunt je bestelling ophalen en (cash) betalen op 20 december, tussen 13.00h en 17.00h, aan het loket van Gemeenschapshuis Oos Hoes. Ter plekke kun je genieten van gezellige kerstmuziek en je even lekker opwarmen aan één van onze vuurkorven.

Natuurlijk gebeurt het bakken en de verkoop volledig volgens de geldende Corona-maatregelen.

Ga hier naar het formulier: https://forms.gle/MjJWVACJKhoeq5sH6