Actueel

Dit jaar vierden we ons 120-jarig jubileum. Door de maatregelen rondom Corona zag dat jubileum er helaas anders uit dan gepland en werden de festiviteiten doorgeschoven naar 2021. Toch heeft de harmonie als afsluiter van dit “echte” jubileumjaar nog iets speciaals in petto: samen met Slijterij en Partyservice Van Didden hebben we namelijk een rode en een witte wijn uitgezocht, die superlekker gaan smaken bij het kerstdiner!  

Wil je ook graag zo’n heerlijk flesje wijn? Dat kan! De wijnen kosten 8,95 euro per stuk, of 3 voor 25 euro. Mooi meegenomen: met de aanschaf van een flesje wijn steun je zowel lokale ondernemer Van Didden als de vereniging!

Dus: ben je nog op zoek naar een mooie wijn voor bij het kerstdiner? Of als cadeautje voor onder de boom? Bestel de wijn dan snel via dit formulier: https://forms.gle/MQNV9ixZZ8bgzrNQ6

Je kunt de bestelde wijn op 20 december, tussen 13.00h en 17.00h ophalen bij het loket van Gemeenschapshuis Oos Hoes (Schoolstraat 2, Grevenbicht). Betalen kan contant of met een Tikkie. Lukt het niet om de flessen op te halen? Dan worden ze voor de kerst rondgebracht!

Wil je meer weten over de wijn? Lees dan hieronder nog even verder.

Let op: van elke wijn zijn slechts 120 flessen beschikbaar. Op = op!

Maison Robert Vic Prestige, Syrah 2019, Pays D’Oc
Een krachtige rode wijn met een mild en vriendelijk karakter. In de geur gerijpt donker fruit, tikje hout met wat specerijen en de smaak is rond en vol met zacht kruidige finale. Lekker bij mild gekruide gerechten, gerijpte kaas en vleeswaren.

Maison Robert Vic Prestige, Chardonnay 2019, Pays D’Oc
Deze frisse witte wijn heeft in de geur indrukken van tropisch fruit, honing en een tikje hout, in de smaak aangevuld met sappig exotisch fruit als meloen en papaya. De wijn kent milde zuren en een rijke afdronk. Het is de perfecte begeleider van vis en gevogelte, maar is ook lekker bij zachte, volle witschimmelkazen en tijdens een borreluurtje.

Proost!