Actueel

Op 15 maart werd onze vereniging 121 jaar. We kijken terug op een gek jaar, want wat was het stil…

De magie van het samen muziek maken, het plezier van het spelen voor publiek, en de onvergetelijke beleving van een concert…door het Coronavirus kon het helaas niet. Ook klonken er geen feestelijke marsen op straat, de Voorjaarsmarkt werd afgelast en de knalfuif voor ons 120-jarig jubileum ging niet door.

We missen de muziek, maar ook onze noodzakelijke inkomsten. Om nu én na Corona te kunnen blijven spelen, kunnen we alle steun dus super goed gebruiken!

#voorcecilia donatie-shop

Daarom hebben we op onze website een toffe donatie-shop ingericht met allerlei muzikale items die onze vereniging nodig heeft om muziek te maken: van poetsdoekjes tot rieten, van dempers tot drumvellen, van marsenboekjes tot muziekstukken.

Wil je ons een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd? Dan kun je ervoor kiezen om één of meer van deze muzikale items te schenken aan de vereniging.

Voor een klein bedrag kun je al een groot verschil maken! Menno’s trombone heeft bijvoorbeeld olie nodig om soepel te kunnen schuiven en voor klarinettiste Emma is een rietje onmisbaar.

Hoe werkt het?

Deel je liefde voor muziek en schenk een kleinigheid aan onze vereniging: ga naar onze donatie-shop, kies een leuk item, stop het in je online winkelmandje en reken snel en gemakkelijk af met iDEAL.

Ondertussen oefenen onze muzikanten thuis keihard door, zodat ze – na Corona – weer samen muziek kunnen maken in en voor Beeg!

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jullie steun!