Actueel

Op 25 juli luiden de muzikanten van Harmonie St. Cecilia de zomer in met de tweede editie van Blaoze in Beeg: Blaoze in Beeg on Tour. Vanaf 11.00 uur kan het publiek genieten van een heerlijke “zónjigmörge” vol “blaosmeziek” én een exclusief kijkje achter de schermen van het concert.

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer Blaoze in Beeg: op verschillende plekken in het dorp speelden ensembles verrassende concertjes. Inmiddels wordt onder leiding van onze dirigenten (Jos Simons, Jo Savelkoul, Ivo Linssen en Koen Cuijpers) druk gerepeteerd aan een vervolg! Dit keer doen ongeveer 120 muzikanten mee, verdeeld over zes ensembles. Elk ensemble heeft een eigen programma boordevol toffe muziek: van Mahler tot Michael Bublé, van Tico Tico tot Chariots of Fire, en van Pirates of the Caribbean tot Shostakovich!

Anders dan vorig jaar is er geen wandeling. Daarvoor in de plaats komen onze muzikanten naar je toe! De concerten van de ensembles worden namelijk professioneel opgenomen in de St. Willibrorduskerk in Obbicht om twee weken later online te worden uitgezonden.

Kijk je mee? Heerlijk thuis op de bank, met de voetjes op tafel, of misschien zit je wel lekker in de tuin of lig je te dobberen in het zwembad – zolang je een internetverbinding hebt, kun je meegenieten! Bekijk hier alvast de trailer!  

Kaartverkoop en uitzending

Blaoze in Beeg on Tour wordt uitgezonden op zondag 25 juli, vanaf 11.00 uur. Koop je een kaartje voor de uitzending? Dan kun je tot 2 weken na deze datum de uitzending terugkijken. Je kunt de uitzending overal bekijken: in binnen- en buitenland, op je computer, laptop, tablet of telefoon.

Tickets kosten 5 euro en zijn te koop via onze website: www.cecilia-online.nl/shop. Betalen kan gemakkelijk, snel en veilig via iDEAL. Per huishouden kunnen jullie één ticket kopen.

Dave Culinair verzorgt bijpassende brunch

Het is mogelijk om bij je ticket een superlekker brunch arrangement te bestellen! Dit arrangement is speciaal voor jullie samengesteld in samenwerking met lokale ondernemer Dave Culinair. De brunch kost €9,95 per persoon en bestaat uit een heerlijke soep, een luxe belegd broodje én een mousse met slagroom.

Met de aankoop van de brunch steunen jullie onze vereniging! Dat vinden we erg fijn en daarom brengen we alle bestelde brunches in Grevenbicht, Papenhoven, Schipperskerk en Obbicht op zondagochtend 25 juli persoonlijk bij jullie langs! Woon je niet in Grevenbicht of Obbicht, maar wil je toch genieten van de brunch? Dan kunnen jullie deze op zondag 25 juli, tussen 10.00-11.00 uur ophalen in de winkel van Dave Culinair (Raadhuisstraat 26, Grevenbicht).

Onze muzikanten hebben er super veel zin in en wensen jullie alvast veel kijk- en luisterplezier, en natuurlijk smakelijk eten!