Actueel

In aanloop naar het uitgestelde St. Patrick’s Day concert van onze slagwerkgroep hebben de leden zaterdag 17 juli een leuke teambuilding gehad. In het zonnetje op tandems zijn ze in groepjes op pad gegaan en op verschillende plaatsen gestopt. Op de stopplaatsen moesten de leden het tegen elkaar opnemen in verschillende spellen, met als uiteindelijke winnaar onze instructeur, Stefan Castro!

Na afloop van de spellenmiddag en fietstocht is gezamenlijk afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje bij Oos Hoes.

Met dank aan alle vrijwilligers en de top organisatie, door drumbandleden Ardy van der Wijst en Jort Lemmens, heeft onze slagwerkgroep een geweldige dag gehad!

Afgelopen zaterdag was de laatste repetitie voor een korte vakantiebreak, maar 14 augustus zullen ze verder gaan met de laatste voorbereidingen voor het uitgestelde St. Patrick’s Day concert op zaterdag 25 september (& zondag 26 september).

Heb je al een ticket gekocht? Dan blijft je ticket natuurlijk geldig voor de nieuwe datum! Hopelijk zien we jullie op zaterdag 25 september (en/of zondag 26 september) in gemeenschapshuis Oos Hoes.