Actueel

Reeds begin 2020 hebben we geprobeerd om het door ons destijds in maart geplande St. Patrick’s Day concert te houden. Helaas is dit vanwege COVID-19 geannuleerd en hebben we niet eerder de mogelijkheid gehad om het concert in te halen.

Gelukkig lijkt het erop dat het nu eindelijk kan gaan plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 september aanstaande. Vanwege veiligheidsoverwegingen willen we het concert laten doorgaan met inachtneming van de 1.5 mtr. Daarom vindt het concert plaats op een alternatieve locatie, waar we 100 toeschouwers per uitvoering mogen ontvangen, namelijk de H.Willibrordus kerk in Obbicht.

– Uitvoering 1: Zaterdag 25 september om 20.00u te Obbicht

– Uitvoering 2: Zondag 26 september om 14.00u te Obbicht

Met aansluitend een gezellige nazit bij Oos Hoes te Grevenbicht! (alwaar de toegangskaart ingeruild kan worden voor een gratis consumptiebon).

Helaas is vanwege de geldende maatregelen toegang enkel mogelijk met een geldige ingangscontrole (geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs) in combinatie met een legitimatiebewijs (dit om te controleren of de QR-code ook van de betreffende persoon is). De QR-code bij voorkeur geprint meenemen. Wij zullen de QR-code vervolgens scannen (aanvullende informatie kunt u eventueel vinden op coronacheck.nl).

Uiteraard hopen we dat we jullie allemaal op een van de concerten mogen begroeten en dat het lange wachten beloond wordt met een spetterend concert vol Ierse muziek!

Indien jullie gebruik willen maken van de destijds aangekochte toegangskaarten willen we jullie verzoeken het registratieformulier, vóór uiterlijk woensdag 15 september, volledig in te vullen. Let op we mogen maar 100 toeschouwers per uitvoering ontvangen dus wees er snel bij. Indien we geen tijdige registratie ontvangen, vervallen de aangekochte kaarten. Zoals eerder gecommuniceerd blijft het destijds ontvangen ticket het geldige toegangsbewijs voor het concert.

Het registratieformulier is hier te vinden: https://cecilia-online.nl/stpatrick

Zodra we alle gegevens verzameld hebben weten we of en op welke dagen mogelijk nog kaarten beschikbaar zijn. Mocht jullie mensen weten die nog interesse hebben, dan kunnen ze dat via [email protected] kenbaar maken.