Actueel

Actie verlengd t/m 24 december (OP=OP)

Er zijn nog flessen beschikbaar, bestellingen kunnen t/m 24 december opgehaald worden bij de winkel van Van Didden.


Ook dit jaar bieden we samen met Slijterij en Partyservice Van Didden speciaal voor de feestdagen een lekkere rode én een witte wijn aan. Met de aanschaf van een flesje wijn steun je onze mooie vereniging en natuurlijk lokale ondernemer Van Didden. De wijnen passen perfect bij elk kerstdiner, maar zijn ook een leuk cadeautje voor onder de boom. 

Bestellen

Wil je ook graag zo’n heerlijk flesje wijn? Dat kan! De wijnen kosten 7,95 euro per stuk (of 3 voor 22,50) en zijn t/m 18 december te bestellen via onze webshop: www.cecilia-online.nl/shop

Ophalen

De bestelde wijnen kunnen op zondag 19 december, tussen 10.00 en 12.00 uur, worden opgehaald bij de winkel van Van Didden (Houtstraat 5, Grevenbicht). Lukt het niet om de flessen op te halen? Dan worden ze voor de kerst rondgebracht.

Meer info

Wil je meer weten over de wijnen? Lees dan hieronder nog even verder:

AROMO RESERVA PRIVADA CHARDONNAY
Een verbluffende witte wijn afkomstig uit één van de oudste familiebedrijven van Chili! Als je de wijn proeft, valt het zachte en mild droge karakter je vast meteen op. Daarentegen is hij wel lekker dik en vettig in de mond. Fruitige smaken van abrikoos, meloen, ananas en lychee doen je verrassen. De afdronk is lang en wordt gekenmerkt door een toets vanille en iets van groene kruiden.

AROMO RESERVA PRIVADA CARMENÈRE
Een intense en krachtige rode wijn met veel zoet van donkerrood fruit, iets kruidig, wat rijping én zelfs wat chocolade. Erg lekker bij kruidige en pittige gerechten, stoofpotten en gerijpte harde kaassoorten.

Proost!