Actueel

UPDATE: VOORJAARSMARKT 2022 AFGELAST

De Voorjaarsmarkt wordt dit jaar afgelast. Omdat het door Corona lange tijd onduidelijk was of de markt kon doorgaan, zijn we later kunnen starten met de aanmelding van standhouders. Daarnaast is op 22 mei – de datum van de Voorjaarsmarkt – een grotere jaarmarkt in onze buurt. Beide zaken hebben helaas geleid tot onvoldoende aanmeldingen voor kraampjes.

We kijken uit naar 2023, want dan gaan we weer ons best doen om een mooie Voorjaarsmarkt neer te zetten in Beeg!

Op zondag 22 mei vindt in Grevenbicht de 30e editie van de gezellige Voorjaarsmarkt plaats!
De markt rondom het plantsoen van de Dr. Duijsenslaan is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Diverse standhouders bieden er hun waren aan, verdeeld over het gezellig ingerichte marktparcours – van kleding tot hobbyartikelen, van gereedschappen tot bloemen, wenskaarten, boeken, strips, keramiek, parfum, sieraden, planten en ga zo maar door. Ook zijn er de nodige kraampjes met tweedehands artikelen. Er is dus voor ieder wat wils!

Natuurlijk wordt de markt opgeluisterd door livemuziek, bijvoorbeeld van het jeugdensemble van Harmonie St. Cecilia, en kun je voor een drankje neerstrijken op het fijne terras bij onze buffettent. Verspreid over het markparcours is bovendien veel keuze uit allerlei lekkere hapjes en snacks, aangeboden door de aanwezig foodtrucks.

Zelf deelnemen aan de markt

Wil je zelf als standhouder je waren aanbieden op de markt? Dat kan!

Op https://voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl/ vind je meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Kindermarkt

Ook kinderen kunnen weer hun spulletjes verkopen op de Voorjaarsmarkt! Speciaal voor hen zijn de Kastanjestraat en de Lindenstraat gereserveerd. Alle kinderen tot 12 jaar kunnen hier terecht (let op: spulletjes mogen niet voor meer dan 20 euro per stuk worden verkocht). Meer vind je op bovenstaande website.

Hopelijk zien we jullie op 22 mei!