Actueel

Van 14 t/m 16 oktober trokken zo’n 55 jeugdleden naar “De Kalei” in Dilsen-Stokkem voor het 20e kamp van onze Jeugdactiviteitencommissie????

Het thema van dit feestelijke jubileumkamp was: ALL I WANT FOR CHRISTMAS…IS CECILIA en dus werden de deelnemers ontvangen op een prachtig versierde locatie boordevol kerstbomen, kerstslingers, kerststerren, kersttruien, kerstlampjes, kerstkoekjes, kerstliedjes en een mega gezellig haardvuur????????

Op het programma stond o.a. een alternatieve nachtmis, levend kwintetten in het donker, hindernisparcoursen, blind proeven, scheerschuim-hints, mega-kerstbal-knutselen, een speurtocht mét kerstbingo, levend stratego en het cadeautjes-dobbel-spel????????

Op zaterdagavond werden de deelnemers én de daggasten bovendien getrakteerd op een 3-gangen diner-show in 5-sterren restaurant St. Cécile????????

Een dikke dankjewel aan iedereen die mee was, en graag tot volgend jaar!!????????

Bekijk hier de after movie!