Actueel

Op 26 en 27 november was het jubileumweekend van onze slagwerkgroep, en wow wat hebben wij genoten! Onder de noemer “back to the future” was Gemeenschapshuis Oos Hoes dé locatie voor een zeer geslaagde reünie met leden van vroeger en nu—wat was het leuk om elkaar weer terug te zien, samen herinneringen op te halen, en weer nieuwe herinneringen te maken! Ook heeft onze slagwerkgroep twee sjieke “back to the future” concerten gegeven, samen met oud-leden en onze jonge slagwerkers uit de jeugdopleiding. Een dikke merci aan de presentatoren Ron Mangham en Gino Gessa, zangeressen Jenske Wijshoff en Diana Dahmen-Olierook, instructeur Stefan Castro, oud-instructeur John Maassen, en iedereen die is komen kijken en luisteren, muziek maken en meehelpen! Wat fijn dat jullie erbij waren!

Om het mooie jubileumweekend af te sluiten hebben we na het laatste concert een cadeau in ontvangst mogen nemen van de Vrienden van Cecilia, namelijk twee nieuwe bass drums voor op straat. Zo kunnen jullie ons in het vervolg nog beter horen bij onze straatoptredens!