Actueel

Ook dit jaar bieden we speciaal voor de feestdagen een lekkere rode én een witte wijn aan. Omdat Slijterij Van Didden helaas is gestopt, werken we deze keer samen met Vat 39 uit Born.

Met de aanschaf van een flesje wijn steun je onze mooie vereniging. De wijnen passen perfect bij elk kerstdiner, maar zijn ook een leuk cadeautje voor onder de boom. 

Bestellen
Wil je ook graag zo’n heerlijk flesje wijn? Dat kan! De wijnen kosten 8,50 euro per stuk (of 3 voor 25 euro) en zijn t/m 18 december te bestellen via onze webshop: www.cecilia-online.nl/shop

Ophalen
De bestelde wijnen kunnen op vrijdag 23 december tijdens de repetitie van het harmonieorkest worden opgehaald. Lukt het niet om de flessen op te halen? Plaats even een opmerking bij je bestelling, dan zorgen wij dat wijn nog vóór kerst bij je thuis wordt bezorgd.

Meer info
Wil je meer weten over de wijnen? Lees dan hieronder nog even verder:

CHARDONNAY ROPITEAU 2021
De Chardonnay druiven voor deze witte wijn van Ropiteau zijn afkomstig van prachtige wijngaarden te midden in de Pays D’Oc. Daar krijgen de druiven alle invloeden van de zee, vooral koelte van de zeewind. De smaak is mild droog, met een mooie dikke structuur, veel tropische fruit en wat limoen schil. Zijn ronde, verfrissende smaak maakt hem ideaal om zo van te genieten zonder maaltijd, maar ook bij gerechten zoals kreeft, krab, garnalen, scampi’s, zalm, gebakken tong, tarbot en vele andere vissoorten, past hij uitstekend. Ook kip, kalkoen en parelhoen verenigen zich graag met deze mooie witte wijn.

MERLOT ROPITEAU 2021
Merlot is verfijnd en afkomstig uit het mooie wijngebied Pays d’Oc regio rondom Carcassonne en de Haut Languedoc. De oude wijngraad geeft hele rijpe en volle trossen en dat vertaalt zich in de wijn als zijdezacht. Na de handmatige oogst rijpt deze Merlot voor een korte periode op eiken houten vaten in de kelders van Ropiteau. Deze Merlot kleurt robijnrood in het glas. Het is een elegante maar krachtige rode wijn met in de geur veel tonen van donker fruit en iets van specerijen. Lekker bij vleesgerechten en bij vele kaassoorten.

Proost!