Actueel

Langs deze weg nodigen we jullie van harte uit voor het concert “Klankkluere” op zaterdag 1 april in de St. Willibrorduskerk in Obbicht!

Het concert wordt georganiseerd samen met Koninklijke Harmonie Aurora en Concordia Obbicht. Concordia Obbicht zal om 18.30 uur starten met het concert. Ons harmonieorkest speelt als tweede. De avond wordt afgesloten door Koninklijke Harmonie Aurora. In de pauzes is koffie/thee verkrijgbaar.

Muzikaal programma

Sinds het Metropolis concert op 28 januari repeteren onze muzikanten o.l.v. Jos Simons aan een nieuw muzikaal programma. Op de lessenaar liggen o.a. de werken “Leonardo Dreams” (Saül Gómez Soler), “Vertical Acceleration” (Galante Rossano) en “Symphonic Overture” (James Barnes). 

Het harmonieorkest van Concordia (o.l.v. Alex Schillings) speelt het programma voor het Concertconcours van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen in Venlo op 16 april. O.a. de pasodoble “Andes Contrabandista” (Oscar Navarro) en het werk “Rapsodia Hernandiana” (Santiago Quinto Serna) komen voorbij. 

K.H. Aurora (o.l.v. Christiaan Janssen) speelt het concertprogramma “pelgrimstocht naar Luxemburg” als voorbereiding op hun deelname aan de European Music Competition in Luxemburg op 4 juni. Het verplicht werk is “Fantasmagorie” van Alexandre Kosmicki. 

Toegang tot het concert is gratis.

Na afloop is er voor de muzikanten en leden van de drie verenigingen een interne feestavond in de harmoniezaal in Obbicht. Jullie zijn allemaal van harte welkom!