Actueel

Éen van de doelstellingen van het Limburg Legends project is het motiveren en enthousiasmeren van kinderen en jongvolwassenen in een blaasmuziekopleiding. Daarom zal er tijdens het “Heroes” concert op 14 juli speciale aandacht zijn voor de jeugdige muzikanten van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven én Harmonie St. Cecilia Rotem. De muzikanten zullen samen één groot jeugdorkest vormen, waarbij Nederlands Limburg en Belgisch Limburg samenkomen.

Daarnaast nodigen we andere jongeren uit de Euregio uit om aan te sluiten bij ons gezamenlijke jeugdorkest.

Voor wie?

Ben jij afkomstig uit de Euregio? Speel je langer dan 1 jaar op een instrument? Vind je het leuk om een keer vrijblijvend in een groot jeugdorkest te spelen, met muzikanten uit België en Nederland?

Meld je dan snel aan via dit formulier!

Muzikaal programma

Tijdens onze “Heroes” play-in spelen de muzikanten aan een tof en toegankelijk muzikaal programma. Op de lessenaars liggen o.a. “The Lion Sleeps Tonight” (The Tokens), “Star Wars” (John Williams), “ABBA Gold” (ABBA) en “Radar Love” (Golden Earring). Daarnaast zal een speciale gast met de muzikanten aan de slag gaan om er een éxtra sjiek optreden van te maken. De details houden we nog even geheim!

Repetities

Voor het concert op 14 juli worden drie repetities georganiseerd. Deze repetities vinden plaats op onderstaande datums, in de grote zaal van Gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht (Schoolstraat 2):

– Vrijdag 23 juni, van 18:30 tot 19:30 uur

– Vrijdag 30 juni, van 18:30 tot 19:30 uur

– Vrijdag 7 juli, van 18:30 tot 19:30 uur