Actueel

Ho ho hoi Cecilia-familie!

Langs deze weg nodigen we jullie van harte uit voor de “Ceciliaanse X-mas Classics” op 17 december! Vanaf 13.30 uur zijn alle leden, aanhang, vrienden, familie en andere geïnteresseerden welkom in Gemeenschapshuis Oos Hoes voor een middag vol muziek, ouderwetse gezelligheid en allerlei lekkers! 

Programma

Op het programma staan o.a. sjieke optredens van onze C-Kids, het Jeugdensemble Cecilia (JEC) en de slagwerkgroep — natuurlijk komen er een aantal kerstklassiekers voorbij. 

Daarnaast krijgen we hoog bezoek én maken we bekend welke Ceciliaan met de “Ceciliaan van het jaar” trofee naar huis gaat (als blijk van waardering voor zijn of haar inzet voor onze mooie vereniging). Meemaken dus!

Verder kunnen jullie genieten van allerlei klassieke kerst-lekkernijen: we hebben o.a. glühwein, warme chocomel en kers(t)verse wafels gebakken door onze leden! 

Speciaal voor diegenen die nog op zoek zijn naar een last-minute kerstcadeautje bemannen we bovendien een kraampje met Ceciliaanse merchandise: van sleutelhangers tot doppers tot speelkaarten en concertkaartjes. Natuurlijk tegen lieve prijsjes, dus sla je slag!

Ophalen kerstwijnen

Hebben jullie dit jaar al kerstwijn besteld via onze webshop? Perfect voor elk kerstdiner, als cadeautje onder de boom of als bedankje. Bestellen kan nog tot 10 december. Ophalen kan tijdens het concert op 17 december (tot 17.00 uur). Ter plekke nog een flesje wijn kopen kan natuurlijk ook. Wij hebben al even voorgeproefd en raden zowel de witte als de rode wijn van harte aan 😉

Ho ho hopelijk tot 17 december!