Actueel

Woensdag 21 februari werden we overvallen met het nieuws dat Wil Schreurs is overleden.

Wil was ruim 33 jaar een steunpilaar voor St. Cecilia. Dat Wil bij de harmonie kwam was gelet op de familiebanden met St. Cecilia niet zo vreemd: zijn opa stond mede aan de wieg van de vereniging in 1900.

Wil startte zijn loopbaan bij onze vereniging op wat latere leeftijd. Hij was geen muzikant, maar maakte zich anderszins verdienstelijk voor de harmonie, onder andere als bestuurslid en ondersteuner op het gebied van techniek en logistiek bij activiteiten en evenementen. In zijn beginjaren droeg hij ook af en toe het verenigingsvaandel. De drumband had zijn bijzondere belangstelling.

Als ondersteuner bij het Damescomité en later als lid van de Vrienden van Cecilia, was hij tijdens de speculaasactie actief als bakker en verzorgde hij representatiekaartjes. Hij functioneerde op de achtergrond, maar was enorm betrokken en trots op de vereniging: in 2017 mocht Wil het zilveren insigne van de KNMO ontvangen.

Wij danken Wil voor zijn inzet voor zijn St. Cecilia en wensen de hele familie veel sterkte!