Actueel

Ons Kamermuziek Ensemble Cécile (oftewel: het KME) speelt op zaterdag 27 april aanstaande in het Podiumkerkje in Grevenbicht, tijdens het traditionele Oranjeconcert ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. 

Voor de gelegenheid bestaat het KME uit: Cecile van Didden-Kirkels (basklarinet), Ellen Jansen (dwarsfluit), Hans van den Heuvel (hobo), André van den Bergh (hoorn) en Jo Savelkoul (klarinet). Valerie Savelkoul zal de zangpartijen voor haar rekening nemen (Valerie ontbreekt overigens op bijgaande foto).

Het KME speelt een boeiend programma met onder andere muziek uit de beroemde musical “Les Misérables”, de tango “Adiós Nonino” van Astor Piazzolla (gespeeld tijdens het huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima) en liedjes van Toon Hermans en Chel Savelkoul. 

Naast het KME zal ook een saxofoonensemble van onze zustervereniging K.H. Aurora een bijdrage leveren aan het Oranjeconcert.

Wil je gaan luisteren? Er zijn slechts 80 (gratis) kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!  Reserveren kan via de website van het podiumkerkje. De organisatie van het concert is in handen van het Oranje Comité.