Actueel

Afgelopen vrijdag 19 april verzamelden we onze leden in Gemeenschapshuis Oos Hoes voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering! Het bestuur presenteerde de “ins en outs” van het afgelopen verenigingsjaar en mocht twee nieuwe bestuursleden verwelkomen: Marcel Wehrens en Ellen Schmeitz. John Maassen droeg vervolgens de voorzittershamer over aan Marcel: de nieuwe voorzitter van onze vereniging! John zal actief blijven in het bestuur als vicevoorzitter.

John werd tenslotte door de vergadering verrast met een staande ovatie, een mooie oorkonde en een benoeming tot erevoorzitter, als dank voor alles wat hij de afgelopen 12 jaar als voorzitter voor onze vereniging heeft betekend.

Groot applaus volgde ook voor Raymond Jennen, die met veel plezier het secretariaat overdroeg aan opvolger Ellen! Raymond wordt algemeen bestuurslid, en Ellen gaat met ondersteuning van Mieke Schmeitz de rol van secretaris invullen. We wensen Marcel, John, Ellen, Mieke en Raymond veel plezier en succes met hun nieuwe functies.

Na afloop van de vergadering feliciteerden we natuurlijk ook onze jubilarissen: Nina Gessa, Kaya Bucks, Ilja Renes, Olaf Renes en Ellis Oving (10 jaar), Johan Renes en Roel Salden (40 jaar) en Leon Moonen (maar liefst 70 jaar). Van harte proficiat allemaal!