Actueel

Afgelopen weekend stond in het teken van de jeugd! Op zaterdag vond in ons clublokaal “Oos Hoes” de tweede repetitie plaats van Crossing Borders: Generation Next! Aan deze jeugd play-in doen maar liefst 125 jonge muzikanten mee, afkomstig uit heel de Euregio🇧🇪🇳🇱🇩🇪 

De organisatie is o.a. in handen van een aantal jeugdige Cecilianen, en natuurlijk doen onze muzikanten van de C-Kids en het jeugdorkest (het JEC) ook mee😀💪🏻

Onder leiding van dirigenten Roy Deuss en Ardie van Peij-Deuss repeteerden de muzikanten voor hun grote matinee-concert op zondag 30 juni (om 10.30 uur) op het voormalige podium van André Rieu, dat voor het Crossing Borders cultuur- en natuurfestival wordt opgebouwd aan de Heuvelsweg in Grevenbicht🤩 Op de lessenaars lagen o.a. Skyfall, Euphoria, Olympic Hero en filmmuziek van John Williams en Alan Silvestri: muziek door de jeugd zelf uitgekozen! 

Kom je ook luisteren op 30 juni? Kaartjes kosten slechts 5 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis) en zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Op zondagochtend zaten de muzikanten van het JEC vervolgens weer vroeg in de St. Catharinakerk in ons eigen Beeg om de communiemis van muziek te voorzien: mooi hoor!🎶💙 Langs deze weg feliciteren we nogmaals alle communicanten met hun Eerste Heilige Communie🥳