Actueel

Het Crossing Borders cultuur- en natuurfestival startte gisteren met een zonnige wandeling naar Negenoord-Kerkeweerd🇧🇪☀️ Onder leiding van MaasVerkenner Hilde Detrez gingen de deelnemers op pad langs de Belgische oevers van de Maas om te ontdekken hoe mooi de natuur in RivierPark Maasvallei zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als gevolg van het Grensmaasproject🌿

Benieuwd naar de volgende activiteiten binnen het Crossing Borders festival?

🥾 Op 16 juni staat wederom een bijzondere wandeling op de planning: we lopen dan bij zonsondergang door het prachtige Elba-gebied🇳🇱

🎶 Op 28 & 29 juni spelen zo’n 130 muzikanten van wereldkampioen Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven & Koninklijke Harmonie St.Cecilia Rotem een muzikale ode aan de Grensmaas, samen met musicalsterren Suzan Seegers en Yoran de Bont, DJ Muze en groot vocaal ensemble F:e-m@il! Beroemde klassiekers, fijne filmmuziek én allerlei bekende liedjes (in een verrassend jasje😉) zorgen zéker voor kippenvel tijdens deze twee sfeervolle “Moeder Maas” openlunchtconcerten aan de rand van het RivierPark Maasvallei🤩

😎 Op 30 juni sluiten 125 jonge muzikanten van “Crossing Borders: Generation Next” het festival af met een spetterend matinée-concert aan de Maas! Samen vormen ze één groot Euregionaal jeugdorkest en maken ze er met zangeres Marjolein Heijltjes een dik feestje van!

Meer weten of tickets bestellen? Kijk snel op www.cecilia-online.nl/crossingborders