Agenda

Laden Agenda

« Alle Agenda

St. Patrick’s Day Concert – NIEUWE DATUM

za 20 maart 2021 | 19:00 - 23:00

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid recent nieuwe maatregelen heeft aangekondigd rondom het Coronavirus. Helaas heeft dit ook impact op onze vereniging. Het St. Patrick’s Day concert van onze slagwerkgroep, dat in eerste instantie op 14 maart zou plaatsvinden, zal daarom worden verplaatst naar het najaar. Heb je al een kaartje, dat blijft gewoon geldig! Vragen? Stuur dan een mail naar slagwerkgroep@cecilia-online.nl.

In het najaar organiseert onze slagwerkgroep een speciaal concert: het St. Patrick’s Day concert. Traditioneel dragen feestgangers tijdens deze dag groene kleiding en wordt uitbundig gevierd met concerten, kermis, een grote optocht en vuurwerk. De jongens en meisjes van onze slagwerkgroep zullen zich hierbij aansluiten met lekkere Ierse feest- en dansnummers, zoals bijvoorbeeld The Lord of the Dance, Riverdance, Drunken Lullabies, Wiskey in the Jar en nog veel meer! Ook is er een speciale rol weggelegd voor de slagwerkertjes uit de jeugdopleiding. Ludo Woltering zal tijdens een aantal nummers de zang voor zijn rekening nemen. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Ron Mangham. Het geheel staat onder leiding van Jelle Overheul. Tijdens de after party wordt natuurlijk gezorgd voor een lekker Iers/Ceciliaans feestje!

Het concert vindt plaats in de grote zaal van Gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht en begint om 19.30 uur. De deuren naar de zaal gaan open om 19.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro (inclusief gratis drankje).

Koop snel je tickets bij Gemeenschapshuis Oos Hoes of via slagwerkgroep@cecilia-online.nl.

 

Gegevens

Datum:
za 20 maart 2021
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Oos Hoes Grevenbicht
Schoolstraat 2
Grevenbicht, 6127BG Netherlands
+ Google Maps
Site:
http://www.ooshoes-grevenbicht.nl/