Opleidingskosten

Startpagina » Opleiding » Opleidingskosten

Helaas kost een muziekopleiding geld, maar we proberen de kosten van onze muziekopleiding zo laag mogelijk te houden. Dat doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van allerlei overheidssubsidies, maar ook door gerichte acties en evenementen te organiseren (denk bijvoorbeeld aan het Beeg Open Air muziekfestival) en partners te zoeken die onze jeugdopleiding willen ondersteunen.

De lesgelden worden geregeld via CultuurPerron. Meer informatie vind je op deze website.

De muzikanten in onze jeugdopleiding krijgen een instrument van de vereniging in bruikleen. Ook de kleding die de leerlingen dragen binnen de C-Kids en het JEC, en de kleding van de vlaggendragers worden door de vereniging in bruikleen gegeven. Bij instroom in het harmonieorkest of het slagwerkensemble krijgen de leerlingen een uniform inclusief alle toebehoren, eveneens in bruikleen van de vereniging. Zwarte schoenen en sokken moeten zelf worden gekocht.

Neem voor meer informatie over de opleiding en bijbehorende opleidinskosten contact op met onze coördinator opleidingen via: opleiding@cecilia-online.nl.

 

Samen voor alle kinderen

Schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag! Sam& zorgt ervoor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt. Meer weten? Kijk dan eens op de website: https://www.samenvoorallekinderen.nl/