Vrienden van Cecilia

Een vereniging kan niet bestaan zonder achterban. Ook Harmonie St. Cecilia heeft een grote groep onmisbare aanhang, fans en trouwe achterban. Denk bijvoorbeeld aan onze Club van 100, en aan onze sponsoren en donateurs. Decennialang had de vereniging bovendien een heel actief Damescomité en een Erebestuur. Een aantal jaren geleden hebben deze laatst genoemde geledingen hun krachten gebundeld als: de Vrienden van Cecilia.

De Vrienden helpen om bijzondere activiteiten – die veel organisatie, middelen en dus geld kosten – mede mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Kerst-in of de zomer-BBQ. Daarnaast organiseren de Vrienden tal van leuke en onmisbare acties: de wekelijkse lotto voor de muzikanten, de verjaardagsactie en de jaarlijkse verkoop van speculaas en taai taai. De Vrienden zorgen ook al jarenlang voor betaalbaar vervoer van instrumenten naar concertlocaties en schenken met enige regelmaat kleding en instrumenten aan de harmonie, de slagwerkgroep, het JEC, de C-Kids en ga zo maar door!

De Vrienden van Cecilia bestaan momenteel uit een klein kernteam, dat bij activiteiten hulp inroept van mensen die de vereniging een warm hart toedragen. Het kernteam is dringend op zoek naar versterking (en verjonging), bijvoorbeeld van partners van muzikanten en ouders van leerlingen. Wil je deel uitmaken van het kernteam van de Vrienden of wil je ons steunen tijdens één of meer van onze activiteiten? Te gek! Stuur dan een email naar: vrienden@cecilia-online.nl.

Je hoeft overigens geen betalend lid of donateur te zijn om toe te treden tot de Vrienden van Cecilia. Het heeft natuurlijk wél voordelen: je wordt bijvoorbeeld opgenomen in de mailingen en je ontvangt vier keer per jaar de nieuwsbrief van de vereniging.