Actueel

Traditioneel luistert Harmonie St. Cecilia in het najaar steeds een H. Mis op in de St. Catharinakerk. Voor zover mogelijk geschiedt dat steeds in de eerste weken van november. Ook dit jaar is dat het geval, want op zaterdag 8 november a.s. zal het harmonieorkest de Eucharistieviering voor de levenden en overleden leden van de vereniging muzikaal verzorgen.
Onder leiding van Jo Savelkoul zullen 5 werken worden gespeeld en de genres zijn zeer divers te noemen: klassieke muziek, dialectmuziek en popmuziek. Vocale inbreng is er ook en wel van een zanger uit eigen gelederen, namelijk Gino Gessa. Hij zal een werk van Gé Reinders (D’n Haof) en een werk van Marco Borsato (Afscheid nemen betaat niet) vertolken met begeleiding van het orkest.
Op het programma staan verder het meesterwerk Cantique de Jean Racine (Gabriël Fauré) en So nimm denn meinde Hände (Friedrich Silcher). De Mis wordt besloten met de mooie Portugese pasodoble O Vithino (Francesco Marquez Neto) U bent van harte uitgenodigd deze viering bij te wonen.