Actueel

Ook dit jaar weer gaat ons damescomité op pad om lekkere speculaaspoppen en taaitaai (met of zonder suiker) aan de man en de vrouw te brengen. De dames en hun assistenten zullen van 15 november t/m 29 november aanbellen om de Sinterklaaslekkernij bij uitstek te koop aan te bieden.

De speculaaspoppen en de taaitaai zijn op de bekende en vertrouwde manier gebakken en verpakt door toedoen van De Echte Bakker Christiaan (die onlangs landkampioen werd) met de helpende hand van de dames. Dat is best wel een karweitje, dat gesleep met platen en het inpakken van de poppetjes. Het zou dan ook fijn zijn wanneer een grote hoeveelheid verkocht kan worden.

Niet alleen worden de versnaperingen huis aan huis aangeboden in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk, maar je kunt ook bellen of mailen naar Tilly Vola (485 81 62) om een bestelling door te geven of zelfs een nabestelling te doen. Steun ons DC en daarmee natuurlijk onze vereniging. Jullie weten dat we de centjes hard nodig hebben. En wat is er nog leuker dan te moeten snoepen om je vereniging te steunen??

Het damescomité wenst eenieder alvast een fijn Sintfeest en wij wensen de dames veel succes!