Actueel

De tijd vliegt en een volgend evenement dient zich in Grevenbicht alweer aan. Onze 23e Voorjaarsmarkt zal namelijk op 15 april a.s. worden gehouden op en rondom het Dr. Duijsenslaanplantsoen. De organisatie is al druk in de weer en probeert zich weer te richten op het magische aantal van 200 kramen. Desgevraagd heeft ze laten weten dat naast de vele gevarieerde kraampjes en de eetlocaties ook de veelgevraagde Bungeetrampoline, het Springkussen en de Carroussel weer deel zullen uitmaken van deze megamarkt. Uiteraard zal bij het terras bij de buffettent weer live-muziek worden gemaakt, door o.a. orkest Two Dance en ons eigen Jeugd Ensemble Cecilia, JEC, dat weer enkele leuke nummers heeft voorbereid. Mogelijk dat ook de jubilerende (60-jarige) drumband een optreden zal verzorgen. Zorg daarom dat iedereen een handje mee helpt, dan is dat ook mogelijk. Het zou in ieder geval ook leuke reclame zijn voor het jubileumfeest later dit jaar.
De opbrengst van de Markt is bestemd voor de kas en eenieder weet hoe hard geld nodig is voor instrumenten en uniformen. Nadere informatie is te vinden op de site www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl
Bekijk de indelingslijst en neem contact op met de organisatie om hier en daar een handje te helpen. Alvast dank en samen maken we er een mooie markt van, toch?