Actueel

De steun van de Cecilianen en sympathisanten tijdens de Rabobank-Clubkascampagne – u weet wel, het stemrondje – is goed geweest voor een derde plaats in het overzicht van begunstigde verenigingen in de vml. gemeente Born en een vierde plaats in de hele uitslag met 258 stemmen. Hierdoor mag onze penningmeester binnenkort een viercijferig bedrag (voor de comma) verwelkomen en dat is een mooi resultaat.
Interessant is in de uitslag dat binnen de oude gemeente Born de plaatsen 1 en 3 voor de harmonieën uit Grevenbicht zijn (onze collega”s bezetten de eerste plaats met 337 stemmen en mogen zo”n kleine vierhonderd Euri meer ontvangen) met daartussen het Kasteelpark te Born. In de totaallijst staan bij de eerste tien verenigingen in de rangschikking maar liefst acht harmonieën en fanfares.

De eerste tien: Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht – Kasteelpark Born – Fanfare St. Caecilia Spaubeek – Harmonie Sint Cecilia Grevenbicht – Harmonie St. Caecilia Beek – Harmonie St. Cecilia Susteren – Harmonie L”Union Born – Schutterij St. Laurentius Spaubeek – Fanfare St. Martin Stein – SV Haslou Elsloo
Voor een totaaloverzicht kan gekeken worden op: http://www.rabobankwestelijkemijnstreek.nl/clubkas/

Iedereen bedankt voor de support, Rabobank bedankt voor de donatie en volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen. Kijken of we dan die 258 verbeteren kunnen…..