Actueel

De drumbandleden, hun instructeur en enkele familieleden zijn 4 mei t/m zondag 6 mei de ‘hei’ op geweest. Dit in het kader van de voorbereiding op de aanstaande concours op 18 november te Heel. Naast de intensieve repetitiesessies en een klein concert op zaterdagavond , was er voldoende ruimte voor ontspanning. De weergoden waren ons helaas niet gunstig gezind en er werden dus heel wat spelletjes gespeeld. Het natje en droogje was eveneens goed geregeld, inclusief de barbecue, en niemand is iets te kort gekomen, dat is zeker. Zou dat wel zo zijn, is dat eigen schuld….
Na het concert zaterdagavond werden de deelnemers nog eens verrast door een optreden van een tweetal oude(re) dames, die bij gelegenheid van het 75 jarig jubileum van de drumband, terugblikten op 60 jaar drumband. Apart zo’n kijk uit de toekomst…. Zeer verrassend voor de gehele zaal was het spetterende optreden van de ‘Spice Girls’. Je kwam ogen en oren te kort.
Ondanks het mindere weer kon zowel op vrijdagmiddag als zondagmiddag alle materiaal droog ingeladen worden in een wel zeer riante verhuiswagen (met chauffeur), die door de fa. Boetzkes ter beschikking was gesteld. Onze dank daarvoor!
Zondagmiddag rond 17.00 uur keerde het tevreden gezelschap weer terug naar het Beegse.
We mogen terugkijken op een zeer geslaagd weekend en als we op deze manier verder gaan, kunnen we in november hopelijk ook terugkijken op een geslaagd concours (TV).