Actueel

Ook al is de vakantie nog niet lang geleden en zijn de voorbereidingen voor het DrumFesti60 bij harmonie St. Cecilia in volle gang, het harmonieorkest en het jeugdensemble zullen op zondag 2 september om 11.00 uur natuurlijk toch plaats nemen Achter de Kruiskapel om daar het 11e Platzconcert in successie te verzorgen.

Twee jaar geleden, bij het laatste Platzconcert o.l.v. Thijs Tonnaer, werden orkest en luisteraars op dezelfde locatie op een kleine wolkbreuk getrakteerd en dat betekende meteen het einde van dit concert.

Het concert wordt om 11.00 uur geopend door het JEC, het Jeugd Ensemble Cecilia, onder leiding van Hermie Smeets. Muziek van de band Coldplay en een leuk werkje voor drie solisten op trombone staan op hun programma en samen met het harmonieorkest wordt een dans gespeeld uit de beroemde show Lord of the Dance.
Het harmonieorkest staat onder leiding van Jos Simons en voor hem is het alweer zijn tweede Platzconcert. Op het programma staan enkele marsen, werken van Latijnse origine, disco-en filmmuziek.

U bent weer van harte welkom en denk eraan, ook voor dit Platzconcert geldt: Stoelen zelf meenemen.