Actueel

Drumband en Harmonieorkest zijn het nieuwe jaar muzikaal voorspoedig begonnen.
Vanaf 14.30 uur vergastte de drumband onder leiding van Michel Mordant de aanwezigen op het mooie, succesvolle concoursprogramma met als solisten Ardie Deuss en Rick Maassen op saxofoon respectievelijk vibrafoon. Een programma dat ook op 16 februari in Meijel op het NK gespeeld zal worden en waarbij maar weinigen stil konden blijven zitten.
Na een changement kon het harmonieorkest onder leiding van Jos Simons haar programma uitvoeren: een pasodoble, een ouverture, een rhapsodie, een bewerkt gregoriaans gezang, een mars, een dans, een snelle polka…, over verscheidenheid en variatie gesproken. Na toevoeging van anderhalve Radetzkymars was de mix compleet.
Het was een mooie concertmiddag en het publiek ging rond 16.35 uur tevreden aan de borrel of naar huis.