Actueel

Vanmiddag werd door het harmonieorkest een zeer gevarieerd optreden verzorgd van een bewerking op een middeleeuws thema tot een arrangement van Sammy Nestico. Een swinging Christmas in de Catharinakerk tijdens het jaarlijkse Kerstconcert.
Daarna in Oos Hoes de traditionele Kerst-in, verzorgd door de Vrienden van Cecilia, met muziek van ons onvolprezen JEC. Zang was er door Sophie Mangham, Selina Gijenes en Jodi Omloo. Verder werd een van de werken opgeleukt door een cup-demo. Maggy Mangham, Maaike Hermans en Lars van Nieuwenhoven waren de artiesten.
Daarna volgde de presentatie van de nieuwe polo”s voor het JEC, waarbij van de sponsoren alleen René en Jacqueline van Oos Hoes aanwezig waren (de anderen treffen we op 4 januari op de Nieuwjaarsbijeenkomst) en de uitreiking van de Ceciliaan van het jaar-award aan Reineke Vogten. Voorzitter John Maassen lichtte de doopceel.
Vivian Pernot-Renet ontving een mooie oorkonde als dank voor haar werk voor de Werkgroep Opleidingen en Muzikale Zaken in de afgelopen bijna 20 jaar. Een berg werk, die Vivian op voorbeeldige wijze heeft verzet.
De inbreng vanuit de opleidingen was dit jaar niet zo groot, maar twee solisten trokken de stoute schoenen aan en traden voor het voetlicht; Kaya Bucks op blokfluit en Thomas Heuts op trompet. Chapeau voor deze solisten.
Het eten – gekookt door Hilda en Geert Knevelmans – smaakte voortreffelijk en de loterij was… als vanouds…. met vele winnaars en veel commentaar….. Het was weer heel gezellig! Dank aan de Vrienden en al hun helpers en sponsoren. Iedereen uiteraard alvast fijne Kerstdagen gewenst!