Actueel

RTL 4 is voor het eerst op klassiek terrein, met een unieke muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen, maar de muzikanten moeten een groot repertoire kunnen spelen. Selectie en coaching gebeurt door een zeer vakkundige en gevarieerde jury met o.a. topdirigent Jan Willem de Vriend, pianist en componist Wibi Soerjadi.
Bart Thissen, oud-lid / klarinettist van onze vereniging overleefde alle audities en bereikte de finale: zitting in Het Orkest van Nederland met LIVE een concert vanuit het concertgebouw op maandag 22 december. Waar een opleiding bij Cecilia toe kan leiden, aldus Bart. Bij Lambert Evers en later bij Lou Kirkels, daarna de lessen bij Johnnie Tonnaer op de harmoniezolder in Oos Hoes (inclusief verse aarbeien…) Wij wensen hem veel plezier en veel succes.