Actueel

Tijdens de Prinseoetreuping nieuwe stijl werd tegen 22.45 uur bekend dat Niels Kirkels en Ellen Schoffelen de Vasteloavend in Beeg zullen voorgaan in een schitterend blauwe outfit (uiteraard) Een geweldig Prinsepaar voor de Zawpense en voor Beeg. En of het op zaterdagavond voor Cecilia nog niet genoeg was, voegden we op zondagmiddag tijdens de Kenjermiddig het complete jeugdprinsenpaar toe met Prins Martijn (hoorn) en Prinses Maggy (klarinet). In hun feestelijk gevolg ook in ieder geval Maike Hermans (klarinet).
We mogen dus zeggen dat St. Cecilia royaal bedeeld is in ons jubileumjaar. Alvast allen van harte gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst tijdens het komende Vasteloavesseizoen. Uiteraard zullen wij een muzikale hulde brengen op de receptie op 7 februari.
Het bonte gezelschap wordt overigens gecompleteerd met het seniorenpaar Jeannine Jacobs en Cor Wouters en met Iërezawpens Miel Jaspers, die de sjerp uit handen van onze eigen Hermie Smeets mocht ontvangen. Ook deze hoogwaardigheidsbekleders willen we natuurlijk van harte feliciteren.
Een woord van waardering is verder voor de Cecilianen die zaterdag onze eer hoog hielden tijdens de Sjpelsjow; Sanne Goossens, Sanne Lemmens, Nicole Cloudt en Niels Kirkels deden hun stinkende best. Overigens waren meer Cecilianen op het podium te bekennen, zoals Luc Kirkels, Hermie Smeets en Noël Tholen. Zij verleenden hulp aan Armada respectievelijk de Roepoepers. Onze eigen Ron Mangham was als teamleider van de tegenstanders wel erg enthousiast, daar moet mogelijk nog even over gesproken worden…, maar resumerend: Een mooi weekend voor de Nuuj, de Blaw……