Actueel

Tijdens de jaarvergadering op zondag 29 maart was er naast aandacht voor alle overzichten, de huishoudelijke en financiële zaken, het jaar- en jubileumprogramma, ook nog plaats voor een verrassing. Oud-voorziter Ger Theelen werd namelijk benoemd tot Beschermheer van Harmonie St. Cecilia. De ledenvergadering onderstreepte het voorstel van het bestuur met een groot applaus en Ger ontving een prachtige oorkonde. Hij dankte iedereen voor deze benoeming en sprak de hoop en overtuiging uit dat we samen voor St. Cecilia mooie dingen kunnen doen. Hiermee heeft onze vereniging in het jubileumjaar naast de Ambassadeur en de Beschermvrouw ook een Beschermheer.
Na de vergadering vond een gezellige lunch plaats, mede met dank aan de financiële bijdrage van Wim Jennen, de oudste jubilaris (60 jaar) Klapstuk was de huldiging van 14 Cecilianen voor diverse jubilea.
Met Youri Heijen, Merel van Daal, Alita Heijen en Bart Koevoets voor 10 jaar.
Jan Lebens voor 25 jaar, Paul Eurlings, Jos Janssen, Rob Janssen, Raymond Jennen, Hugo Lumens en Theo Pernot voor 40 jaar, Theo Smeets voor 50 jaar en Vic Nelissen en Wim Jennen voor 60 jaar.
André (40) en Tom van den Bergh (10) waren verhinderd. Proficiat aan allen.