Actueel

Ook dit jaar vindt weer de Clubkascampagne van de Rabobank plaats en wel vanaf vandaag (8 april) t/m 21 april a.s.
Alle leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen weer vijf stemmen uitbrengen, waarbij iedere stem een geldbedrag waard is. Voor dit jaar is dat bedrag vastgesteld op €3,80. Men kan dus € 7,60 schenken zonder dat dat geld kost……….. Mooi toch?
Het is uiteraard belangrijk dat zoveel mogelijk stemmen bij de harmonie terecht komen. Vorig jaar leverde dat immers een mooi bedrag op en dat kunnen we ook in 2015 erg goed gebruiken.
De leden van de Rabobank hebben vandaag de kaarten met hun unieke persoonlijk inlogcode ontvangen waarmee zij kunnen gaan stemmen.
Via de website www.spekjouwclub.nl kan men tijdens de stemperiode de stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. De stemperiode duurt twee weken. Tot en met 21 april kunnen we dus stemmen.
Heeft u problemen met stemmen, of heeft u geen pc om te stemmen, vraag dan even hulp bij andere leden of het bestuur, maar laat deze stemmen en dit geld niet verloren gaan! Misschien heeft u familieleden, buren, vrienden die ook mogen stemmen. Deel dit bericht en stel ook hen (of anderen) in staat ons te steunen. Alvast dank.

Kortom: Vanaf woensdag a.s. kan gestemd worden voor de Rabo Clubkascampagne. Het kost je zelf niets, maar iedere stem levert onze vereniging € 3,80 op. Dus pak die code, stem op Cecilia! Spek de kas en… bedankt alvast.