Actueel

Op zaterdag 9 januari werd in de Zawpensetempel Oos Hoes de nieuwe Prins van het Zawpenseriek bekend gemaakt. Nadat onze Prins Niels I en onze Prinses Ellen hun afscheidswoord hadden uitgesproken startte de prinsuitroeping 2.11 of zoiets. Tevens vond de “Vorstenwissel” plaats: Vorst Frank Hermans droeg het stokje over aan Pascal de Vries.
Martin Zegwaard werd tot Iërezawpens 2016 benoemd en het nieuwe Seniorenprinsenpaar is Har en Kitty Hermans, die inmiddels (recent) hun arbeidzame carrière hebben beëindigd, maar zeker niet stil zitten, dit met vele hobby’s en activiteiten bij o.a. Biljartclub D’n Hollenjer (voorheen “de Witte) of bij Harmonie Sint Cecilia. En dat de prins geen sterallures heeft blijkt uit het feit dat hij zaterdag gewoon aan de oud-papieraktie deelnam. Nu al CHAPEAU! Wij feliciteren ons Seniorenpaar en wensen een geweldige Vasteloavend.
Tenslotte werd Ralf Vola uitgeroepen tot de 41ste Prins van VV de Zawpense; hij werd tevoorschijn getoverd uit een ei, helemaal conform het motto 2016: vreug oet de vaere! Hij zal terzijde gestaan worden door Prinses Esther (Winteraeken) over de Zawpense regeren. Op de kènjermiddig werden Prins Raff Geers en Prinses Tara van Mil benoemd tot Jeugdprinsenpaar. De receptie vindt plaats op 30 januari aanstaande en wel in Oos Hoes. De aanvangstijd is 18.33 uur!! Proficiat allemaal en veel plezier.