Actueel

Van 25 juli t/m 8 augustus was Blaoze in Beeg on Tour op onze website te zien: ruim 2,5 uur muziek, afgewisseld met allerlei leuke interviews én een kijkje achter de schermen. Het online concert was in twee weken tijd ruim 300 keer bekeken!

Veel dank aan iedereen die het concert heeft bekeken! Hopelijk hebben jullie genoten!

Een speciaal woord van dank aan onze partners én aan de Club van 120, voor het mede mogelijk maken van het concert!

Wat was Blaoze in Beeg on Tour?

Door de Corona-maatregelen was het de afgelopen tijd helaas niet mogelijk om met het hele orkest te repeteren. Om toch muziek te kunnen blijven maken – samen – werd het orkest opgesplitst in ensembles: het jeugdensemble (JEC + C-Kids), hout, saxofoons, twee kopergroepen én een Clarinet Choir. In totaal deden zo’n 120 muzikanten mee.

Elk ensemble werkte aan een eigen muzikaal programma onder leiding van onze dirigenten: Jos Simons, Jo Savelkoul, Ivo Linssen en Koen Cuijpers. Op 9 en 10 juli voerde elk ensemble hun programma uit in de St. Willibrorduskerk in Obbicht.

Deze “mini-concerten” werden professioneel vastgelegd op beeld en geluid, en gecombineerd tot het ensembleconcert Blaoze in Beeg on Tour.

Blaoze in Beeg op YouTube

De komende tijd zullen we een paar highlights van het concert delen op onze sociale media en ons YouTube kanaal. Kun je niet wachten? Onze muzikanten hebben leuke filmpjes gemaakt over hoe zij de repetities en opnames voor Blaoze in Beeg on Tour hebben beleefd! Ga snel naar ons YouTube kanaal om de filmpjes te bekijken!