Actueel

Het nieuwe muzikale seizoen staat voor de deur en dรกt betekent dat we iets heel moois mogen aankondigen: ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ!

Met het concert “Planet Earth” brengen we een lofzang aan de indrukwekkende schoonheid van de aarde. We spelen een magisch programma vol schitterende melodieรซn, heftige intermezzi en een grootse finale waarin alle registers worden opengetrokken:

“Mother Earth” uit Symphony no. 3: Planet Earth โ€“ De Meij

Ariaโ€™s uit โ€œIl Barbiere di Sivigliaโ€, โ€œRomรฉo et Julietteโ€ en โ€œDie Fledermausโ€ โ€“ Rossini, Gounod, Strauss. Soliste: Channa Malkin (sopraan)

Konzertstรผck No. 2, Op. 114 โ€“ Mendelssohn. Solisten: Arno Piters, Koen Cuijpers (klarinet)

The Frozen Cathedral โ€“ Mackey

Hymn to the Sun, with the Beat of Mother Earth โ€“ Yagisawa

Al Piemonte โ€“ Pizzini

Het programma wordt aangevuld met vocaal ensemble F:e-m@il o.l.v. Nadia Loenders รฉn toonaangevende solisten: Channa Malkin, รฉรฉn van de bekendste operazangeressen in Nederland, soleert in ariaโ€™s uit o.a. Straussโ€™ Die Fledermaus en Rossiniโ€™s Il Barbiere di Siviglia. Arno Piters (klarinettist bij het Concertgebouworkest) speelt samen met onze concertmeester Koen Cuijpers het adembenemende duoconcert van Mendelssohn.

Meer info vind je hier.

Kom je ook luisteren? Kaartjes (met of zonder busreis naar Amsterdam) zijn verkrijgbaar via www.cecilia-online.nl/shop