Volwassenen

Startpagina » Opleiding » Volwassenen

Ben je inmiddels wat minder jeugdig, maar heb je altijd al muziek willen maken in een harmonieorkest of slagwerkgroep? Het kan! Onder het motto: “je bent nooit te oud om te leren” organiseert onze vereniging namelijk een muziekopleiding voor volwassenen.

Een aantal dames en heren heeft deze opleiding inmiddels al succesvol afgerond. Zij zijn gezamenlijk gestart met een cursus algemene muzikale vorming en vervolgens doorgestroomd naar een instrument naar keuze. Men maakt inmiddels gedreven muziek in het korps (tijdens onze straatoptredens), in de slagwerkgroep of in het harmonieorkest.

We zetten ons in voor een goede doorstroom van als onze muzikanten naar het jeugdorkest, het korps, de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Voor mensen die niet de behoefte hebben om door te stromen naar het korps, de slagwerkgroep of het orkest, maar wel elke week samen muziek willen maken, staat ons jeugdorkest altijd open: muzikanten van alle leeftijden zijn van harte welkom en sluiten dan ook regelmatig aan om mee te spelen! Het jeugdorkest is een mooie, leerzame plek voor iedereen die nieuw start op een instrument, of weer opnieuw begint met muziek.

Overweeg jij je oude hobby weer op te pakken? Of wil jij ook een instrument leren spelen? En wil je samenspelen in een orkest? Je bent van harte welkom bij onze vereniging! Meer weten? Neem dan contact op via opleiding@cecilia-online.nl.