Nederlands English
 
  Vrijdag 19 Oktober, 2018

Laatste site-update
15-10-2018 21:03:20 [HS]

 
 
   
 

 Cecilia at the Movies - Filmconcert

 
 

UPDATE: HET FILMCONCERT IS UITVERKOCHT!

Licht! Camera! Actie! Muziek!

Binnenkort rolt Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven de rode loper uit: op zaterdag 1 december is iedereen van harte welkom in de grote zaal van Gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht, voor de wereldpremière van "Cecilia at the Movies" - een spectaculair filmconcert.

Voor de gelegenheid zal Oos Hoes worden omgetoverd tot een heuse bioscoop. Op een groot doek kun je kijken naar de mooiste filmscènes, terwijl de bijpassende muziek live gespeeld wordt door het harmonieorkest.

Spanning, actie, avontuur, humor, drama, romantiek... elk genre komt voorbij. Laat je betoveren door de magische wereld van Harry Potter, waan je op een piratenschip met Pirates of the Caribbean, zwijmel weg bij de charmes van Leonardo DiCaprio en swing uit je stoel met de buitenaardse klanken van de Cantina Band uit Star Wars.

Uiteraard is ook aan de jeugd gedacht: de kippen uit de film Chicken Run rennen zich rot en ook de beestenboel uit Madagaskar komt voorbij. Het orkest krijgt die avond bovendien versterking van het Jeugdensemble Cecilia, de C-kids en de Muziekfabriek voor Kids.

De emmertjes popcorn zullen natuurlijk niet ontbreken. Kortom: bezoekers worden getrakteerd op een uniek avondje naar de film, met aansluitend een gezellige after party in het Filmcafé. De "bioscoop" opent haar deuren om 18:30h. Het concert begint om 19.00h.

Trek je beste kloffie aan (de paparazzi zal zeker aanwezig zijn) en zorg dat je erbij bent!

Tot 1 december! :-) 
 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME CÚcile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275