Nederlands English
 
  Donderdag 13 December, 2018

Laatste site-update
24-11-2018 15:30:33 [HS]

 
 
   
 

 Cecilia at the Movies - Filmconcert

 
 

UPDATE: Extra voorstelling 30 november, koop nu je kaarten!
Op vrijdag openen de deuren om 19.30h en begint het concert om 20.00h.

Licht! Camera! Actie! Muziek!

Binnenkort rolt Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven de rode loper uit: op zaterdag 1 december is iedereen van harte welkom in de grote zaal van Gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht, voor de wereldpremière van "Cecilia at the Movies" - een spectaculair filmconcert.

Tickets kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis Oos Hoes en bij Albert Heijn Scheepers in Grevenbicht.

Voor de gelegenheid zal Oos Hoes worden omgetoverd tot een heuse bioscoop. Op een groot doek kun je kijken naar de mooiste filmscènes, terwijl de bijpassende muziek live gespeeld wordt door het harmonieorkest.

Spanning, actie, avontuur, humor, drama, romantiek... elk genre komt voorbij. Laat je betoveren door de magische wereld van Harry Potter, waan je op een piratenschip met Pirates of the Caribbean, zwijmel weg bij de charmes van Leonardo DiCaprio en swing uit je stoel met de buitenaardse klanken van de Cantina Band uit Star Wars.

Uiteraard is ook aan de jeugd gedacht: de kippen uit de film Chicken Run rennen zich rot en ook de beestenboel uit Madagaskar komt voorbij. Het orkest krijgt die avond bovendien versterking van het Jeugdensemble Cecilia, de C-kids en de Muziekfabriek voor Kids.

De emmertjes popcorn zullen natuurlijk niet ontbreken. Kortom: bezoekers worden getrakteerd op een uniek avondje naar de film, met aansluitend een gezellige after party in het Filmcafé. De "bioscoop" opent vrijdag haar deuren om 19:30h. Het concert begint om 20.00h. Op zaterdag openen de deuren om 18.30h en begint het concert om 19.00h.

Trek je beste kloffie aan (de paparazzi zal zeker aanwezig zijn) en zorg dat je erbij bent!

Tot 30 november of 1 december! :-) 
 
 

Naar boven

 

 
Leden-Zone -  Algemeen -  Geschiedenis -  Successen -  Harmonieorkest -  Drumband
KME CÚcile -  JEC -  JAC -  Erebestuur -  CD -  Gastenboek -  Contact

         

Privacybeleid

Secretariaat: Postbus 31; 6120AA Born
Rabobank Swentibold reknr. NL32 RABO 0117 2017 66
Registratienr. KvK Zuid Limburg 40186275